Start Tracking

Recent tweets for "bila"

RT @sosialpal: Bila orang tanya, "Best ke twitter? Macam tak je". Best, untuk orang yang tak ada siapa nak mesej macam aku ni. Kau apa tahu 😌😌
972 followers     fifa's ok     Reply Retweet Favorite
RT @MuhamadSyfiq: I'm sorry if I make you sad, stress or depressed but I'll prefer to tell the truth even if it hurts. I know, if we… https://t.co/wp9b0Cv2uO
117 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
Bila nak kawin ni. Hmmm
1,150 followers     JITRA🔁KB     Reply Retweet Favorite
RT @elmuss_: ambulan dah ada, ammatahari bila lagi
40 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @7amcosmetics: Dear boys, this is the reason why we girls nak sangat angle dan lighting on point bila ambil gambar 📸 https://t.co/k74AzRoRrm
63 followers     Negeri Sembilan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @newg05: Ko tauk sik camne rasa bila ko agik tengah sapu, kakya orang pijak sampah ya.............. anjink bener ya 😌
921 followers     88100     Reply Retweet Favorite
RT @HausofHilton: Kadang kala tak faham kenapa ada anak yang marah ibu bapa mereka bila Parents dia tanya camne nak guna handphone et… https://t.co/hANjUeYBm8
891 followers     Reply Retweet Favorite
RT @BudakKairo: Bila bahasa Melayu lagi cantik dari Bahasa Inggeris💕. Makteh pernah cakap : Bahasa kita unik sampai satu tahap mam… https://t.co/TK0aC2nTnG
233 followers     Saudi Arabia / Malaysia     Reply Retweet Favorite
@EdvardBusic @ivankraljevic8 Procitaj ti ostatak .. nasa drzava nije bila pod staljinom ali je pod komunizmom koji… https://t.co/JXaITHcsXn
173 followers     Reply Retweet Favorite
RT @SantapanMinda: Bila diduga dengan rasa kecewa, sentiasalah bersangka baik dengan Allah dan sentiasa pujuk hati tu dengan kata, "A… https://t.co/rUeHDg0qkJ
26 followers     Reply Retweet Favorite
RT @mhdafqhssn: bila kau jealous tapi kau takde hak https://t.co/WweebYvuq5
94 followers     Johor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@naaaaabilaanwar aku nak spread awareness supaya orang berhati hati bila berkawan dengan ko!
245 followers     +60     Reply Retweet Favorite
RT @sujimy: Anakku, bila tolong kawan, jangan harapkan balasan kerana kita akan hampa sakan. Harap saja perkara yg serupa ti… https://t.co/NVaAslS4SO
116 followers     Sarawak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @axlxn_shxh: bila kau stress dengan hidup https://t.co/MYPRkG8TrB
73 followers     In Your Heart     Reply Retweet Favorite
RT @brgsjks: Walaupun di luar, tersenyum kecil bila lihat kak OG menang. https://t.co/AMXweWBN23
347 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @mhdafqhssn: bila kau jealous tapi kau takde hak https://t.co/WweebYvuq5
481 followers     Reply Retweet Favorite
RT @MaisarahMahmud: I selalu rasa bila kita baik dgn lecturer, tak pernah ponteng class, selalu siapkan homework lecturer bagi (even by… https://t.co/cQWUUlz1JN
972 followers     fifa's ok     Reply Retweet Favorite
RT @mhdafqhssn: bila kau jealous tapi kau takde hak https://t.co/WweebYvuq5
1,170 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @queenraraaa: Kita mungkin solat cukup lima waktu tapi mungkin kita tak perasan kualiti solat kita tu.. Solat ala kadar asalkan… https://t.co/NTaT9TTmXt
360 followers     Reply Retweet Favorite
RT @SantapanMinda: Bila diduga dengan rasa kecewa, sentiasalah bersangka baik dengan Allah dan sentiasa pujuk hati tu dengan kata, "A… https://t.co/rUeHDg0qkJ
423 followers     31200 chemor     Reply Retweet Favorite