Start Tracking

Recent tweets for "baru"

284 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ariel_heryanto: Max Havelaar (1860) meresahkan elit Hindia Belanda. Tapi buku itu dituduh meresahkan rakyat terjajah. Bumi Manusia… https://t.co/QBfUVSlRJe
11,068 followers     Jakarta, Indonesia Tanah Airku     Reply Retweet Favorite
RT @NabellaAnuar: Ada tempoh idah ke lepas break up, baru boleh dating dengan orang lain?
522 followers     Kuching, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @IreneViena: Sampaikan ke bosmu.. saya komit dgn sumpah saya sebelum pemilu Kalau SBY cs tetap terus menzalimi Prabowo, mencura… https://t.co/YZHKiepxRK
2,019 followers     BUITENZORG,INDONESIA     Reply Retweet Favorite
@just_selvi @o0858 @mymnc Gpp mbak selvi, baru salah 1.. Yg lain kan masih ?
1,085 followers     Gianyar, Indonesia     Reply Retweet Favorite
baru pembukaan udh nguap :(
391 followers     Jakarta     Reply Retweet Favorite
RT @Strategi_Bisnis: Bumilangit berdiri sejak 2003. Mrka yg punya hak cipta komik2 top Indonesia spt Gundala, Pendekar Goa Hantu, dll.… https://t.co/vY4jlkqUtl
355 followers     Reply Retweet Favorite
RT @fraynaa: salam everyone. mak saya baru niaga cakoi dan pau goreng. cakoi mak guna resipi sendiri. lain dari yang lain. tapi… https://t.co/moGCqLqwb0
1,584 followers     Malacca     Reply Retweet Favorite
@ROSExILY aku suka jongin terus terruuus terussss terusss baru kamu.
333 followers     area jepri galak.     Reply Retweet Favorite
RT @bayu_joo: kalo abis nemu lagu baru yang enak lagi di motor tiba2 nyanyi lagu itu lagi main hape tiba2 nyanyi lagu itu lagi… https://t.co/MjQLIMRIoB
1,236 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.
431 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @bayu_joo: kalo abis nemu lagu baru yang enak lagi di motor tiba2 nyanyi lagu itu lagi main hape tiba2 nyanyi lagu itu lagi… https://t.co/MjQLIMRIoB
424 followers     Btg.Pkl.Sby     Reply Retweet Favorite
@gimusshin baru nyadar cantik banget dianya:(
828 followers     udah mantanan sama member itzy     Reply Retweet Favorite
RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.
148 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @bayu_joo: kalo abis nemu lagu baru yang enak lagi di motor tiba2 nyanyi lagu itu lagi main hape tiba2 nyanyi lagu itu lagi… https://t.co/MjQLIMRIoB
11 followers     Aek Natas, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @y0ashitzz: Boss aku ni kelantan, dia buang aku kerja dgn dia sebab dia dah dapat orang baru dari kelantan jugak.
278 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @RuhilJunil: Lihat gambar ini. Inilah kedudukan seseorang pabila jumpa orang baru kenal dan sanggup putuskan hubungan dengan ora… https://t.co/Qy8Q5KqF8S
288 followers     nuriffa❤     Reply Retweet Favorite
RT @mazzini_giusepe: Poster berisi tuntutan pembebasan om @budimandjatmiko dari penjara orde baru yang dibuat oleh Solidaritet Met Timor… https://t.co/Qzzwift6GC
96 followers     Reply Retweet Favorite
RT @husnaanorddin: Baru tahu, dalam Quran surah An-Nur ayat 58, ada 3 waktu yang tak dibenarkan pergi rumah orang 😅 - Sebelum waktu… https://t.co/obJs4hHTgI
1,286 followers     Reply Retweet Favorite
RT @AZRILROZALI: Tips kempiskan perut yg buncit. 1) Tukar air manis ke air kosong. 2) Tukar style goreng ke style bakar/steam 3) Tu… https://t.co/Oz64hB0JZL
817 followers     Reply Retweet Favorite