Start Tracking

Recent tweets for "𝚔𝚊𝚞"

Friend: kau patut berharap jumpa Nanamin. Me: nanti lagi cepat aku kena tinggal 😭 Friend: that’s why— Ahdjflsklg
208 followers     MY     Reply Retweet Favorite
@bangalim_ memang kau ya pantang dipancing
632 followers     D     Reply Retweet Favorite
fahrezirgiKenapa kau tega menipu diriku habisan, bukankah cinta itu bebas dari kata "menipu" ?
86 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jentikhati: Doa tak makbul? Jangan terus bersangka buruk pada Allah. Mungkin kau minta bunga, tapi Dia nak beri rama-rama. Sabar. Teruskan berdoa. 💕
1,047 followers     Perak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @brgsjks: Pernah tak kau rasa macam kau okay je tapi sebenarnya kau tak okay
112 followers     Reply Retweet Favorite
jauh kau pergi meniggalkan diriku disini aku merindukan dirimu kini ku coba mencari penggantimu namun tak lagi kan seperti dirimu oh kekasih
41 followers     Reply Retweet Favorite
RT @cutton_nana: @njmlatte_ Aq prcya g sad sih...cm itu pst kau mnyakiti hati mungilku dlu tega km😭😭😭😭🤣mna bcanya pagi2😭
20,854 followers     Reply Retweet Favorite
RT @andihiyat: Ingat sakit Ingat mati Ingatlah saat kau falling in love with people we can't have
2 followers     Reply Retweet Favorite
kht nagbasa ka, kung ung kagrp mo hindi, babagal tlaga kau gumawa. syempre hahanapan mo pa ng contribution un sa es… https://t.co/7REJWRTNqh
40 followers     Reply Retweet Favorite
RT @brgsjks: Pernah tak kau rasa macam kau okay je tapi sebenarnya kau tak okay
551 followers     Reply Retweet Favorite
@nicoujih @NST_Online Mana bukti, kata sakti... Kau laungkan oh hooo 😅
77 followers     Johor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Anu ba kc kau ni Sam? 🤨 https://t.co/Dk56Pz3HjK
345 followers     #제니      #JENNIE      Reply Retweet Favorite
RT @si_shorty: Kau beli 5K barang ada troli en ? Kedai kau barang kecik2, ada troli ? Kau boleh lah cakap oh kau hargai tolong ang… https://t.co/RPedZzYFSp
175 followers     Athirah ♥️     Reply Retweet Favorite
Jika kau mencintai wanita karena cantiknya, maka nanti kamu akan mendapatkan dia sebagai wanita paling jelek dalam hidupmu
285 followers     Reply Retweet Favorite
RT @rendel94: Dia kalau dah hensem memang la orang kata camni,kalau muka macam ubat nyamuk kau try jadi gentleman ada can masuk d… https://t.co/azc9HG9t5i
566 followers     Old Trafford,UK     Reply Retweet Favorite
@hanifnayl Tapi kau takleh duk sebelah akuuu
6,081 followers     Reply Retweet Favorite
@chapterofzura Gk usah sok polos kau bambank
502 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
@ehtkdepapela SERAM WEH SEMUA DDUK MESSAGE KAU NNTI 😭😭😭😭😭
77 followers     Reply Retweet Favorite
Hey kau wanita yg slalu menyembunyikan senyumu di aetiap ku melihat mu
22 followers     West Java, Rain City ,Gn.putri     Reply Retweet Favorite
RT @si_shorty: Just because you rasa you’re “influencer”, that DOESN’T MEANT THAT YOURE ALWAYS RIGHT ! Kau siapa nak rasa entitled… https://t.co/cDSXE9MDPj
175 followers     Athirah ♥️     Reply Retweet Favorite